Επιστροφές και Αλλαγές

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι κατόπιν της παραλαβής της παραγγελίας σας, έχετε μια χρονική περίοδο 14 ημερών από την ημερομηνία της παραλαβής ούτως ώστε να επιστρέψετε ή να αλλάξετε το προϊόν (τα προϊόντα). Προκειμένου να επιστρέψετε ή να αλλάξετε μια παραγγελία πρέπει να ελέγξετε ότι πληροί τα κάτωθι κριτήρια:

  • το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί.
  • το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην κατάσταση στην οποία απεστάλη, στην αρχική συσκευασία, αν είναι δυνατό. Εάν η αρχική συσκευασία δεν είναι διαθέσιμη, θα πρέπει να αντικατασταθεί με μια συσκευασία παρόμοιου μεγέθους και χωρητικότητας.
  • το προϊόν πρέπει να παραδοθεί στα γραφεία μας (βλ. διεύθυνση κατωτέρω) εντός 14 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας.

Η YELLOXSHOES δεν επιτρέπει αλλαγές στα καταστήματα   DANIER PALOUBIS / HUSH PUPPIES ή στα πολυκαταστήματα που πωλούν προϊόντα HUSH PUPPIES.Περαιτέρω, η YELLOXSHOES δεν επιτρέπει την επιστροφή προϊόντων προς το ηλεκτρονικό κατάστημα, τα οποία έχουν αγοραστεί από καταστήματα /DANIER PALOUBIS / HUSH PUPPIES ή οποιοδήποτε πολυκατάστημα που πωλεί υποδήματα HUSH PUPPIES.

Όταν αποστέλλετε προϊόντα για επιστροφή ή αλλαγή, τα προϊόντα θα πρέπει κατά προτίμηση να είναι συσκευασμένα εντός του αυθεντικού κουτιού τους και να αποστέλλονται μέσω «ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ», προς την διεύθυνση που υποδεικνύεται κατωτέρω (καθώς επίσης και κατά την διαδικασία επιστροφής).

Οι επιστροφές και οι αλλαγές πρέπει να πραγματοποιούνται μέσω του Ηλεκτρονικού Καταστήματός μας. Θα πρέπει να επιστρέφετε τα προϊόντα σας στην διεύθυνση:

YELLOXSHOES (att. E-shop),

Κορίνθου 228
26221 – Πάτρα
Αχαΐα – Ελλάδα

 

Επιστροφές

Για να ζητήσετε την επιστροφή ενός προϊόντος, παρακαλείστε να ακολουθήσετε τα κάτωθι βήματα:

  • να επικοινωνήστε τηλεφωνικά, να συμπληρώστε τη φόρμα επιστροφής που θα βρείτε εδώ .
  • Εφόσον έχετε κωδικό επιστροφής θα επικοινωνήστε εσείς η εμείς με την Γενική Ταχυδρομική για την παραλαβή της επιστροφής

Μόλις παραλάβουμε το προϊόν (τα προϊόντα) και ελέγξουμε ότι συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις που αναφέρονται λεπτομερώς ανωτέρω, η YELLOXSHOES θα σας επιστρέψει την τιμή που πληρώσατε για το προϊόν (τα προϊόντα). H  YELLOXSHOES δικαιούται να παρακρατήσει τα αρχικά έξοδα παράδοσης ( 5,00 Ευρώ ).  Τα άμεσα έξοδα για την επιστροφή του προϊόντος (των προϊόντων) θα καταβάλλονται από εσάς, εκτός από την περίπτωση κατασκευαστικού ελαττώματος ή ζητήματος ποιότητας, κατά την οποία περίπτωση η YELLOXSHOES είναι υπεύθυνη για τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος (των προϊόντων).

Εάν το προϊόν επιστρέφεται ως αποτέλεσμα ενός κατασκευαστικού ελαττώματος ή ζητήματος ποιότητας για το οποίο είναι υπεύθυνη η YELLOXSHOES, θα σας επιστρέψουμε το σύνολο του ποσού που καταβλήθηκε εντός 10 εργάσιμων ημερών. Η επιστροφή των χρημάτων θα πραγματοποιείται αυτόματα προς την πιστωτική κάρτα ή το λογαριασμό που υποδεικνύεται από τον πελάτη, ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε από πλευράς του πελάτη.

Δεν θα γίνονται δεκτά μετρητά σε επιστροφές παραδόσεων σε καμία περίπτωση.

Χώρες Εξωτερικού

 Οι επιστροφές από χώρες εκτός Ελλάδος επιστρέφονται με έξοδα αποστολέα, (Αγοραστή).

Για την Κύπρο επίσης επιστρέφονται με έξοδα αποστολέα.

Αλλαγή

Προκειμένου να ζητήσετε μια αλλαγή μεγέθους ή μοντέλου, παρακαλείστε να ακολουθήσετε τα κάτωθι βήματα:

  • να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο τηλέφωνο +30 2610 273 720 ή να συμπληρώσετε την φόρμα αλλαγής που θα βρείτε εδώ, εναλλακτικά μπορείτε επίσης να μας στείλετε email στο customerservice@yelloxshoes.com με θέμα ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.

Σε περίπτωση αλλαγών, ο αγοραστής είναι υπεύθυνος για όλα τα έξοδα παράδοσης και παραλαβής. Δεν θα γίνονται δεκτά μετρητά σε επιστροφές παραδόσεων σε καμία περίπτωση.

Μόλις παραλάβουμε το προϊόν (τα προϊόντα), θα σας αποστείλουμε το νέο μέγεθος ή μοντέλο (μοντέλα), κάνοντας χρήση της ίδιας υπηρεσίας, όπως για την αρχική αγορά.

H  YELLOXSHOES δικαιούται να παρακρατήσει τα αρχικά έξοδα παράδοσης ( 5,00 Ευρώ ).

Χώρες Εξωτερικού

 Οι αλλαγές προϊόντων από χώρες εκτός Ελλάδος επιστρέφονται με έξοδα αποστολέα, (Αγοραστή).

Για την Κύπρο επίσης επιστρέφονται με έξοδα αποστολέα.

Back to Top